DURAKTA MATEMATİK

31.10.2019 674

Okulumuz ve 4 okulun daha katılımlarıyla  yürüttüğü "Durakta Matematik" adlı proje Konya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Raylı Sistemler Daire Başkanı Hasan GÖRGÜLÜ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa KOCA,çok sayıda öğrenci ve vatandaşın katılımı ile hayata geçirildi.

Okulumuz ve Meram Mehmet ve İbrahim Çelik İlkokulu , Karahüyük Ahmet Haşhaş İlkokulu, Meram Gödene Toki Şehit Yunus Berber İlkokulu, Hanefi Aytekin İlkokullarımızın birlikte yürüttüğü "Durakta Matematik" projesi otobüs durağında yapılan açılış programı ile canbuldu.  Projede yer alan okullardaki öğrencilerin yaptıkları çizim ve çalışmalar da duraklara asılarak matematiğe olan ön yargının değişmesi ve sevdirilmesi amaçlanmaktadır. Açılış konuşması gerçekleştiren Meram Mehmet ve İbrahim Çelik İlkokulu Müdürü Mümin Ünlükaçar, proje ile Konya'da duraklarda bekleyen her yaştan vatandaşın matematiğe olan ön yargılarını kırmayı ve olumlu bir tutum kazanmalarını amaçladıklarını ,Bu projenin uygulanması, yürütülmesi aşamasında yardımcı olan Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığımıza, Meram Kaymakamlığımıza, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkürlerini ileti.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa KOCA "Matematik, eğlenceli ve karikatürize edilmiş çizimlerle görsel olarak anlatılarak matematiğin zihinde olan kalıcılığı sağlamak amacı ile hayata geçirilen projede emeği geçen tüm öğrenci, öğretmen ve yöneticilere teşekkürlerini iletti.

31-10-201931-10-201931-10-201931-10-2019